11. 4. 2013

Mia Abyss Arnarmo


Navštěvuje kolej Vodních hlubin
Rasou je Člověk

Vlk ochránce jménem Flia
(Canis Lupus Lupus = Vlk šedý)
Kámen přeměny Howlit

Jednoho srpnového večera nemohla Mia spát, a proto se šla projít do lesa. Posadila se pod strom a zaposlouchala se do nočních zvuků. V tom se nedaleko v křoví něco pohnulo. Lekla se, ale zůstala sedět. Po chvíli ticha z křoví vyšla krásná šedobílá vlčice. Mia chtěla utéct, ale nemohla se vynadívat té krásy. Vlčice si jí určitě všimla, ale nereagovala na její přítomnost.
Po nějaké době co jí pozorovala, se odvážila vstát. Popošla k vlčíci, ale ta odstoupila. Mia zůstala stát a jen na ní tiše mluvila. Nevěděla proč to dělá a neuteče, ale něco jí k té vlčici přitahovalo. Nějakou dobu stály naproti sobě a hleděly si do očí. Vlčice udělala nečekaně krok k Mie. Ta však zůstala stát. Takhle se to opakovalo až do té doby, než se vlčice dostala až k Mie. Ta si dřepla a natáhla k vlčici ruku. Vlčice jí nejistě očichala, ale stále hleděla Mie do očí. Poté Mia natáhla ruku více a dotkla se vlčice, která jí nechala.
Mia věděla, že jí s touto vlčicí něco spojuje, ale nevěděla co. Druhý den, když zase nemohla usnout, se vydala do lesa doufaje, že jí zase spatří. Setkali se na stejném místě jako minulou noc. Takhle to bylo několik nocí, až se jednou Mia rozhodla dát jí jméno. "Budeš se jmenovat Flia" řekla a vlčice přikývla jako by jí rozuměla.
Od té doby se procházejí polese nejčastěji v noci a velice si rozumějí i bezeslov. Jsou spolu nejlepší kamarádky a nedají ne sebe dopustit.

Žádné komentáře:

Okomentovat